تلاشهای بی پیشنه برای عبور از آبنای انگلیس
فرانسه و بریتانیا در پی افزایش در شمار افرادی که در اواخر سال 2018 میلادی در تلاش برای عبور غیر قانونی از بحیره انگلیس توسط قایق بودند، نظارت مرزی شان را، افزایش داده اند.
در پاسخ به این افزایش بی پیشینه در شمار مهاجران غیر قانونی بر تجهیزات نظارتی در امتداد ساحل فرانسه، سرمایه گذاری بیشتر انجام داده است و اقدام به بازگشت مهاجران به فرانسه نموده است تا با این شیوه جلو تلاش های آینده مهاجران برای عبور از این آبنا را، بگیرد.
نیروهای امنیتی فرانسه تلاش ها برای بازداشت قاچاقچیان را، به منظور جلوگیری از اقدام به مهاجرتهای خطرناک بیشتر کرده است.
بر بنیاد گزارش خبرگزاری “آسوشیتد پرس”، “فرنک تولیو” پولیس هوایی و مرزی فرانسه گفته است که، فرانسه در جریان سال 2018، 26 شبکه قاچاق انسان را، در ساحل شمالی بازداشت کرده است.
آبنا انگلیس، یکی از راههای پر ازدهام آبی است و قایقهای چرمی که از سوی قاچاقبران مورد استفاده قرار می گیرد، معمولن برای سفر مناسب نیست.
“دامین کریم” شهردار “گرند سینت” شهری در شمال فرانسه به خبرگزاری رویترز گفته است: “من نمیخواهم این آبنا نیز، همچون مدیترانه به قبرستان دوم مبدل شود.”
به گفته مقامهای فرانسه، در جریان سال 2018 به گونه مجموعی 71 قایق کوچک که تلاش عبور از آبنا انگلیس را، داشته اند به ثبت رسیده است که در مقایسه با سال 2017 افزایش 6 برابری را، نشان می دهد.
به گزارش آسوشیتد پرس 57 تلاش برای عبور از آبنای انگلیس در ماه های نومبر و دسمبر سال 2018 انجام شده است.
پیش از این، بیشتر مهاجران غیر قانونی تلاش میکردند تا با پنهان شدن در موترهای کلان باربری خود شان را، بریتانیا برسانند.
با این وجود بریتانیا و فرانسه پاسگاه های امنیتی شان را، به این منظور تقویت کرده اند.
استفاده از تکنالوژی جدید و اسکن وسایل توسط آن سبب شده است تا در جریان سال 2018 نزدیک به 3 هزار مهاجر غیر قانونی در شمال فرانسه از موترهای باربری بازداشت شوند.
بر بنیاد گزارش وزارت داخله فرانسه: اکثریت مهاجران غیر قانونی که سال گذشته تلاش کرده اند تا با استفاده از قایق به بریتانیا بروند شهروندان ایران گفته شده اند.
“میدوراگ کاکیک” رییس مهاجرت صربستان به “بی بی سی” گفته است که، شاید این پناهجویان در میان هزاران تنی باشند که، در جریان سال گذشته با اجازه سفر بدون ویزه کشورهای حوزه بالکان به شهروندان ایران به صربستان رسیده باشند.
تخمین شده است که،سالانه بین 150000 تا 200000 شهروند ایران از آغاز انقلاب اسلامی در ایران رو به مهاجرت آورده اند.
به گفته مقامها در دو سال پسین بریتانیا درخواستهای پناهندگی بیشتری از شهروندان ایرانی و دیگر کشورها دریافت کرده است.
TMP – 06/02/2019
این مقاله را شریک نماید