21 اخراج شده دیگر نیز از آلمان به کابل برگشتند
21 پناه جوی رد شده افغان به تاریخ 20 مارچ 2019 از آلمان به کابل برگشتند. با این افراد، شمار مجموعی اخراج شده گان از آلمان پس از دسمبر 2016 به 530 تن می رسد.
هواپیما از لایپزیک بیست و دومین گروه افغانان را از آلمان انتقال داد. سازمان عفو بین الملل و دیگر سازمان ها در اروپا کمپاین خود را برای جلوگیری از برگشت اجباری افغان ها از تمام کشورهای اتحادیه اروپا ادامه می دهند. این منتقدان می گویند که، افغانستان هنوز هم برای پناه جویان رد شده خطرناک است.
بربنیاد اینفو مایگرنتز، این 21 مرد به محض رسیدن به فرودگاه کابل، پیش از آن که در سال نو (نوروز) با خانواده های خود بپیوندند در مهمانخانه ها منتقل شدند. مرتضی رسولی رییس حمایت حقوقی از برگشت کنندگان افغان در وزارت مهاجرین و عودت کنندگان این معلومات را تأیید کرد.
آلمان پس از امضای توافقنامه با حکومت افغانستان در سال 2016، روند برگشت اجباری پناه جویان رد شده را آغاز کرد. به هر حال، این روند بعد از آن که یک گروه 69 نفره مردان پس از برگشت به افغانستان در جولای 2018 خودکشی کردند، با انتقادهای زیادی مواجه شد. در میان آنان یک جوان 23 ساله بود که هشت سال در آلمان زندگی کرده بود.
مرتضی رسولی به اینفو مایگرنتز گفته است که، حکومت آلمان تعهد داده که در پاسخ به نگرانی های امنیتی شمار برگشت کنندگان را تا 50 نفر در هر پرواز، کاهش دهد. شورای مهاجرتی در ساکسونی گفته است که، مهاجران رد شده از ترس برگشت، از آن کشور فرار می کنند. بسیاری از آنان به فرانسه می روند که از سال 2013 به این سو، روند اخراج را متوقف کرده است.
کمیسیون اروپا گفته است که، افغانستان در وضعیت “نا امنی دوامدار و درگیری ها” باقی مانده است. در سال 2018، بیش از 550 تن در 22 حمله بزرگ در کابل کشته شدند که این میزان در سراسر کشور، به بیش از 10 هزار کشته و زخمی می رسید. برعلاوه، یک گزارش سازمان ملل متحد اعلام کرد که بیش از 900 کودک در سال 2018 کشته شدند. هم اکنون نزدیک به 2.3 میلیون افغانستان در کشورهای همسایه ایران و پاکستان مهاجر استند.
TMP – 24/03/2019
Photo: Procyk Radek / Shutterstock. A group of Afghan refugees leaving Serbia.
پراسیک رادک. یک گروه از افغان ها در حال ترک صربستان
این مقاله را شریک نماید