خطرات جسمی

مهاجران تلاش می کنند تا از طریق چندین راه خطرناک مانند پنهان شدن در موترهای باربری و یا کشتی، به اروپا برسند که سبب آسیب پذیری آنان در مقابل خطرات جسمی می شود. قاچاقچیان برخی اوقات به مهاجران می گویند که، سفر به اروپا ساده و امن خواهد بود؛ اما در حقیقت، این قاچاق است که مهاجران در معرض خطر سوء استفاده و بهره کشی قرار می دهد.


مهاجران معمولاً در تلاش به رسیدن به اروپا، سوار قایق های بی کیفیت و مزدحم می شوند و یا هم در بخش هایی از وسایط که برای مسافران مناسب نیست، جا به جا می شوند. بربنیاد سازمان بین المللی مهاجرت، بیش از 2 هزار مهاجر در سال 2018 در تلاش برای رسیدن به اروپا عمدتاً در مسیر دریایی جان باختند. در میسرهای زمینی، بسیاری از مهاجران از اثر استنشاق دود خفه می شوند و یا پیش از آن که سفرشان تکمیل شود، بخاطر موترهای خراب در راه می مانند.

مهاجران اغلباً در جریان سفر به اروپا، از سوی قاچاقبران مورد سوء استفاده و بهره برداری قرار می‌گیرند. قاچاقبران به مهاجران بالقوه دروغ می گویند که گویا این سفر کوتاه و امن است و یا درباره اینکه که به آنان در اروپا پناهندگی داده می شود، اغراق می کنند.

قاچاقبران درامر فروختن مردم به شبکه های جنایی معروف اند و یا مهاجران را برای به دست آوردن پول اختطاف کرده و بعضی را را مجبور به کار برخلاف میل شان می کنند بدون آن که دستمزدی بدهند. اختطاف و شکنجه به گونه مداوم برای اخاذی از خانواده ها انجام می شود. هنگامی که یک مهاجر از شبکه خانواده و دوستان خود دور می شود، قاچاقبران می دانند که این مهاجر توانایی شکایت و مقاومت در برابر خواست آنان را ندارد.

قاچاقبران معمولاً خواهان پول بیشتر در هر مرحله از سفر استند و اگر پول مهاجران تمام شود، پس مجبور به کار اجباری همانند برده ها استند تا از این طریق پول قاچاقبران را پرداخت کنند. مردان معمولاً مجبور به انجام کارهای شاقه می شوند در حالی که زنان مجبور به روسپی گری و یا تن فروشی می شوند.

شمار مهاجران غیرقانونی که توانایی عبور غیرقابل تشخیص به واسطه قایق از ترکیه به یونان را دارند، در نتیجه عملیات های مدیریت مرزی محدود شده است. آمار رسمی نشان می دهند که در سال 2017، ترکیه نزدیک به 45 هزار افغان را در راه یونان متوقف کرده است.

قاچاقچیان همچنان تلاش می کنند تا با استفاده از راه دریای سیاه، مهاجران را از ترکیه به رومانیا انتقال دهند. این مسیر مشخصاً خطرناک است و گزارش های در باره غرق شدن کشتی حامل مهاجران در نتیجه خرابی هوا منتشر شده است.

بعضی از مهاجران تلاش می کنند تا خود را از طریق دریای اژه در ترکیه، به اروپا برسانند. در ماه اگست 2018، دو زن عراقی همراه با هفت دختر شان در نتیجه غرق شدن کشتی حامل شان، جان باختند.

شمار قابل ملاحظه‌یی از افغان ها در سال 2018 به گونه غیرقانونی به ترکیه مهاجرت کرده اند. برخی از آنان کارت های هویتی رسمی به دست آورده اند در حالی که باقیمانده آنان بدون داشتن اسناد در ترکیه زندگی می کنند. حکایات وجود دارد که بعضی از آنان در شرایط دشوار کار می کنند و بعضی اوقات مزد خود را به دست نمی آورند. از انجایی که آنان به گونه غیرقانونی کار می کنند، نمی توانند که این موضوع را به مقام های ترکیه گزارش کنند.

در سال 2018 و 2019 ، ترکیه تلاش های خود را برای اعزام مهاجران غیر قانونی به کشورهای اصلی شان افزایش داد. ترکیه برای جلوگیری از ورود غیرقانونی مهاجران، در حال ساخت یک دیوار به طول 144 کیلومتر در امتداد مرز با ایران است.

مهاجران معمولاً هنگام تلاش برای رسیدن به سایر کشورهای اروپایی باید از ترکیه به یونان و / یا بالکان عبور کنند. بسیاری از مهاجران افغان در حال حاضر در کمپ های پناهندگی در چندین جزیره یونان بند مانده اند و تا زمان رسیدگی به درخواست پناهندگی خود قادر به سفر به هیچ جای دیگری نیستند. همچنین هزاران مهاجر در حال حاضر در بوسنی – خارج از اتحادیه اروپا – که قادر به عبور از مرز به کرواسی نیستند، بند مانده اند. مقامات بوسنی در یک شهر نزدیک به مرز مجبور شدند صدها مهاجر غیر قانونی را به یک کمپ جدید در یک محل که قبلا جای جمع آوری کثافات بوده است منتقل کنند.

شریک نماید

دو مرد فرانسوی به دلیل کمک به مهاجران برای عبور از کانال انگلیس زندانی شدند

دو مرد فرانسوی به اتهام کمک با مهاجران غیر قانونی برای عبور از کانال انگلیس به زندان محکوم شدند. یکی از این دو...
بیشتر بخوانید

صدها مهاجر برضد اخراج پناه‌جویان در یک ترمینالِ میدان هوایی در پاریس دست به اعتراض زدند

صدها مهاجر غیرقانونی در یک فرودگاه فرانسه واقع در شهر پاریس پایتخت آن کشور گردهم آمدند و به اخراج پناه جویان...
بیشتر بخوانید

گارد ساحلی فرانسه مانع از عبور 9 مهاجر از آبنای انگلیس شد

گارد ساحلی فرانسه روز یکشنبه نزدهم ماه می، یک قایق حامل 9 مهاجر را که می خواست از آبنای انگلیس عبور کند را...
بیشتر بخوانید